Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης συνέφαγαν χτές σε γνωστή ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη, δίνοντας αφορμή για διάφορα σενάρια

Συζητήσεις και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη, με πηγές από το περιβάλλον του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να απαντούν στα όσα λέχθηκαν μέχρι στιγμής.

Μάλιστα υπήρξαν και …φωτογραφικά ντοκουμέντα της συνάντησης που δημοσίευσαν το protothema και το iefimerida.

Αφορμή των διαφόρων ερνηνειών που δόθηκαν για τη συνάντηση τους στην ταβέρνα «Ρούμελη» της Νέας Σμύρνης, το γεγονός ότι έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την εκρηκτική συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις αποχωρήσεις στελεχών του κόμματος.

«Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», αναφέρουν άνθρωποι κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν πολλά χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Ήταν η επιλογή του τότε προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων το 2014 και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας τον έχρισε κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Τον Νοέμβριο του 2015, όμως, οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μπορεί να ήταν στα στελέχη που παρέμειναν στο κόμμα μετά το μνημόνιο αλλά διαφώνησε με το νόμο για τα κόκκινα δάνεια (μνημονιακή υποχρέωση) και όταν αρνήθηκε να τον ψηφίσει, ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, όπως κι έγινε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook