« Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.»

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η αποστροφή του Νάσου Ηλιόπουλου κατά την διάρκεια της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ομάδας 6+6 στην οποία φέρεται να είπε ότι «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, μετά τις τελευταίες επιθέσεις ο χώρος μοιάζει με βούρκο».

Σε ανάρτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί:

«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά. Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.
Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, σε μια οργισμένη ανάρτησή της επιτίθεται στον Νάσο Ηλιόπουλο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook