Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω ανάρτησης την κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Ο υπουργός Εργασίας σχολίασε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία αναφερόμενος στην Σία Αναγνωστοπούλου, της θύμιζε ότι εκείνη και ο σύζυγός της έλαβαν αντιιική θεραπεία με παρέμβαση δική του.

«Βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική» έγραψε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στο σχόλιο της κυρίας Αναγνωστοπούλου πριν αρκετές ημέρες, στις 11 του μηνός, ότι «ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης», αναφέρθηκε σε παρέμβασή του, επίθεση που όπως λέει ο ίδιος είχε κάνει το 2022 στην τότε ηγεσία του υπ. Υγείας Θάνο Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα και ακολούθως έλαβαν αμέσως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός της «αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνοδεύεται από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου σε βάρος του αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook