Λάβρος εμφανίστηκε κατά του Δημήτρη Κουφοντίνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος,

Όπως είπε ο καταδικασμένος για τρομοκρατία και 11 δολοφονίες «δεν έχει δικαίωμα να ζητάει ανθρώπινα δικαιώματα. Ούτε ένας παιδεραστής έχει δικαίωμα».

Αν ήταν ο ίδιος στην εξουσία, ανέφερε , ένας κατά συρροή δολοφόνος «δεν θα ξανάβγαινε ποτέ τη ζωή του έξω».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και για τη χθεσινή συζήτηση στην Βουλή.

«Η χθεσινή μέρα», είπε, « ήταν μια απογοήτευση σε επίπεδο συζήτησης στη Βουλή, για ένα θέμα (σ.σ.: Λιγνάδη), που είναι καθαρά θέμα δικαιοσύνης. Δεν πίστευα ποτέ ότι το κοινοβούλιο θα γινόταν δικαστήριο».

Άσκησε σκληρή κριτική κατά των Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέγοντας ότι η χθεσινή τους αντιπράθεση στη Βουλή, στηρίχτηκε σε «fake news και αθλιότητες», επισημαίνοντας πως «τελικά, κανείς δεν απέδειξα τίποτα για κανέναν».

«Ενώ συμφωνούν στα μεγάλα, τα οικονομικά και τα εθνικά, μαλώνουν δήθεν για τον Κουφοντίνα, τέτοια θέματα, μικρά…», πρόσθεσε.

«Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη είναι τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και πως η διαφορετικότητα πρέπει να επιβραβεύεται. Είναι προσβλητικό για τους υπόλοιπους Έλληνες. Να τιμάται η αποτελεσματικότητα όχι η διαφορετικότητα. Όλοι διαφορετικοί είμαστε», υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

«Τα προσωπικά του κρεβατιού σου δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Δηλαδή, εγώ πρέπει να βγαίνω κάθε μέρα να φωναζω είμαι στρέιτ;», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, τόνισε: «Κακώς μπήκαμε στο τριπάκι των διερευνητικών χωρίς προαπαιτούμενα. Πήγαμε γυμνοί στα αιτήματα των Τούρκων. Δεν πρέπει να πάμε στη Χάγη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook