«Προφανώς υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε την συνεργασία μας που θα μας οδηγήσει στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για τις χώρες μας», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες μέρες πριν από την συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σήμερα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν, είπε «Το ταξίδι μου στην Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου εύχομαι να φέρει μια νέα σελίδα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Διαφορές είχαμε και χθες θα έχουμε και σήμερα, ωστόσο τι γεγονός αυτό δεν μπορεί να μας εμποδίσει να έχουμε κοινό έδαφος. Μοιραζόμαστε το ίδιο κλίμα και την ίδια θάλασσα», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Προφανώς υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε την συνεργασία μας που θα μας οδηγήσει στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για τις χώρες μας»

Μάλιστα ο Ταγίπ Ερντογάν πρόσθεσε ότι «δεν βλέπει την διπλωματία ως παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος, σκοπεύουμε να αυξήσουμε τους φίλους μας και να μειώσουμε τους εχθρούς μας. Το κυριότερο με την Ελλάδα είναι να λύσουμε τις διαφωνίες μας πριν φτάσουμε στο αδιέξοδο»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook