Η ΝΔ ανέστειλε σήμερα την κομματική ιδιότητα δύο στελεχών της από την Θεσσαλονίκη, επειδή φέρεται να εμβολιάστηκαν εκτός σειράς

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της η Νέα Δημοκρατία γνωστοποιεί την αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Δήμητρας Ακριτίδου και του Δρόσου Τσαβλή, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, για τα δύο αυτά πρόσωπα υπάρχουν οι υποψίες ότι εμπλέκονται στην υπόθεση με εμβολιασμούς ατόμων εκτός λίστας.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και την ίδια ώρα κάλεσε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει παραίτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου δήμου Θεσσαλονίκης:

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021) απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Ο Δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook