«Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Μαξίμου μετά τα επεισόδια

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα αντιμετωπίσης της οπαδικής βίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή των αγώνων της Super League 1 κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους 2 μήνες,.

Η κυβέρνηση «κάνει ό,τι κάνει πάντα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών. Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν».

«Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του. Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, κάνοντας ό,τι κάνει πάντα.
Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων.

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών.
Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν.

Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook