Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό», γράφει σε νέα ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ανάρτηση υπουργού του Πακιστάν που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη ώστε να έρθουν στη χώρα μας 500.000 Πακιστανοί εργάτες ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο «υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν μάς λέει ότι συμφώνησε με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών.

Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώ απευθείας από τον πρωθυπουργό δύο πράγματα:

1ον: Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.
2ον: Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι η ΝΔ «πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους.
Το μόνο που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που λέει την αλήθεια».

Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν
Ο Πακιστανός υπουργός Jawad Sohrab, υπεύθυνος για τους Πακιστανούς που ζουν στο εξωτερικό, ανέβασε μια ανάρτηση στο Χ όπου δείχνει τη συνάντησή του με τον Αδωνη Γεωργιάδη, αναφέροντας:

«Η συνάντησή μου με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη ήταν εξαιρετικά παραγωγική στην εξερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. InShaAllah (σ.σ. Θέλημα Θεού) τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Στη συνέχεια ο υπουργός του Πακιστάν έκανε και νέα ανάρτηση, λέγοντας ότι δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία με την Ελλάδα, Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να αναδημοσιεύσει τη σχετική ανάρτηση, ευχαριστώντας τον Πακιστανό υπουργό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook