Χωρίς τον σύζυγο του αλλά με τη Φάρλι την σκυλίστα του που κέρδισε τις εντυπώσεις ο Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξε ευχές και απόψεις με τους δημοσιογράφους

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα , υποδέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν αναχωρήσει για το Τέξας των ΗΠΑ για τις γιορτές.


Την παραδοσιακή συνάντηση εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή (22/12) ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δώρα Αυγέρη.

Έχουμε χιλιάδες χρόνια ιστορίας και πρέπει να τα τιμήσουμε, να γίνουμε καλύτερη χώρα, «να ισιάξει ο τόπος», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την έναρξη της συνάντησης σε κεντρικό μπαρ του κέντρου της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη, στη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και απόψεις με τους δημοσιογράφους.


«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την πραγματικότητα και το βλέπω όπου πάμε» είπε αναφερόμενος στην οικονομία και την ακρίβεια.«Δεν είναι μόνο εδώ στις συνοικίες της Αθήνας και της Αττικής, είναι στον αγροτικό κόσμο που περιμένει την επιδότηση για να μπορέσει να αντέξει, είναι στους απόδημους που έχουμε σε όλον τον κόσμο, που μπορεί έξω να είναι λίγο καλύτερα οικονομικά, αλλά ζουν κάπου που δεν είναι η πατρίδα τους, και ανυπομονούν πότε θα υπάρξει περισσότερη αξιοκρατία και περισσότερες ευκαιρίες εδώ στην πατρίδα τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα των ΑΕΙ ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο μη κρατικών πανεπιστημίων, όπως έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Δήλωσε αισιόδοξος για τις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι όλοι οι υποψήφιοι θα είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε και τις δηλώσεις μητροπολιτών για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών λέγοντας ότι ο ιδιος δεν θα εκφραζόταν ποτέ έτσι για τον συνάνθρωπο του. Πρόσθεσε όμως ότι υπάρχουν και άλλα παραδείγματα όπως αυτά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου αλλά και του Πάπα.

Πάντως τις εντυπώσεις έκλεψε η Φάρλι, η σκυλίτσα του Στέφανου Κασσελάκη καθώς την είχε πάρει μαζί του στο γεύμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook