Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με κρητική λύρα στον Στ. Κασσελάκη από τον σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» (video)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε «υπερήφανος» που βρέθηκαν οι Κρητικοί, όπως είπε, στο γραφείο του, ενώ ευχήθηκε ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη σε όλη την ελληνική κοινωνία.
«Μικρός ο χώρος αλλά μεγάλη η καρδιά. Να περάσετε το χαμόγελο και τη χαρά σε όλη τη χώρα μας» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε «υπερήφανος» που βρέθηκαν οι Κρητικοί, όπως είπε, στο γραφείο του, ενώ ευχήθηκε ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη σε όλη την ελληνική κοινωνία.

«Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη ανάμεσά μας, στην ελληνική κοινωνία. Να είστε καλά, πάντα με το χαμόγελο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, βρέθηκαν συνεργάτες του, ανάμεσά τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, η συντονίστρια των think tank του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Διάνα Βουτυράκου, o διεθυντής του του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανώλης Καπνισάκης, ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, ενώ μόλις τελείωσαν τα κάλαντα και οι χοροί μοίρασε μικρά δώρα στους καλεσμένους του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Μαρινέλλα: “Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα” – Τι είχε πει σε συνέντευξή της η σπουδαία τραγουδίστρια (Βίντεο)
- Η «Real news» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
- Ηρακλής – Καλαμάτα 0-1: Υπερπρωταθλήτρια η Μαύρη Θύελλα πήρε και το Supercup!
- Γεραπετρίτης σε Αραγτσί: Αδιανόητο να θεωρείται η Ελλάδα εχθρική χώρα, ζητάμε να επιτραπεί η έξοδος των ελληνικών πλοίων από τον Περσικό Κόλπο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook