Η απάντηση Κασσελάκη στις επικρίσεις για την πρόσκληση προς τους βουλευτές για τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες.

«Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για “εκδρομή”, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε δημοσιεύματα.

Απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «εκδρομή» στις Σπέτσες δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο σπίτι του στις Σπέτσες το τριήμερο προκειμένου να χαράξουν την κοινή στρατηγική.

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως σημειώνει, «είναι πολύ σημαντικό οι βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής. Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «στενό κύκλο», όλοι είμαστε μία γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα.

Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για “εκδρομή”, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία.
Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών».

«Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας, και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook