Θ. Τζάκρη: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν σε ξενοδοχείο στις Σπέτσες που θα πληρώσει ο κ. Κασσελάκης

«Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα» είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε «Να ρωτήσετε την ίδια»
Όπως είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ η πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνετριήμερο στις Σπέτσες αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα.
Δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε πάντως η Θεοδώρα Τζάκρη, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές του για την τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες περί έντονων αντιδράσεων από βουλευτές, η ίδια τις διέψευσε.
«Δεν υπήρχε καμία αντίδραση, γιατί εγώ επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές». Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ίδιος «ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί, εγώ μετέφερα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας της ΚΟ».
Μάλιστα για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα δεν σχολίασε τίποτα και είπε «Να ρωτήσετε την ίδια».
Με έξοδα Κασσελάκη η διαμονή των βουλευτών σε ξενοδοχείο
Όπως είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, η πρόσκληση αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα.
«Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα» είπε η κ. Τζάκρη και πρόσθεσε: «Το e-mail σε 142 λέξεις διευκρινίζει διαδικαστικά ζητήματα. Αν εξέλιπε η καλλιέπεια είναι εκ της φύσης της επιστολής, δεν είναι ότι μας τελείωσε το πουμαρό. Δεν μας λείπει η μάχη των εντυπώσεων από μια τέτοια επιστολή».
Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «είναι ένας καινούριος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα».
Όπως διευκρίνισε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που έχει κλειστεί από τον πρόεδρο και θα πληρωθεί από τον ίδιο. Οι διαδικασίες θα γίνουν στο σπίτι του. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό».
«Είναι δάνειο από τον κόσμο των επιχειρήσεων και των πανεπιστημίων. Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά και τον απολογισμό των δράσεων και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Η παρουσία 38 ανθρρώπων σε 48 ώρες με 1.200 ώρες που θα είναι δουλειά γιατί τις έχουμε υπολογίσει. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μέινει τίποτα αδιευκρίνιστο ως προς το ποιες είναι οι προθέσεις μας και απορώ γιατί λοιδωρείται» κατέληξε η Θεοδώρα Τζάκρη για την πρωτοβουλία Κασσελάκη για συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.
Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο δάνειο Κασσελάκη για να βγει οικονομικά το 2023 και είπε ότι «πρόκειται για άτοκο δάνειο, θα τα πάρει πίσω τα χρήματα ο κ. Κασσελάκης» συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποείται στην Αμερική. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, θα τη δείτε στο πόθεν έσχες, για όνομα του Θεού»
Ολες οι Ειδήσεις
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
- ACTION 24: Oεπικεφαλής του «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» απόψε στο «Θα φας καλά» – Τρέϊλερ
- ΕΡΤNEWS: Η κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις της στον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη, στην εκπομπή «Forcé» – Απόψε, Δευτέρα 16.06.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook