H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την πρόσκληση Κασσελάκη στις Σπέτσες.

«Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες;» γράφει η Έλενα Ακρίτα η οποία δεν διαφωνεί όπως λέει να γίνει η συνάντηση εργασίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εκτός Αθηνών.

«Φωτιές» πάντως φαίνεται ότι έχει ανάψει η πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε στις Σπέτσες για συνάντηση εργασίας όπου θα συζητήσουν το μέχρι τώρα κοινοβουλευτικό έργο καθώς και για τις εργασίες του συνεδρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πέραν της Έλενας Ακρίτα, αρκετοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αντιδράσει αρνητικά στην πρόσκληση για τις Σπέτσες, αν και η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ είπε ότι δεν υπάρχουν αντιδράσεις.

Η Έλενα πάντως με δημόσια ανάρτησή της το πρωί της Παρασκευής στο Facebook αναρωτήθηκε «Γιατί στις Σπέτσες;».

«Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό», έγραψε μεταξύ άλλων η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Το κείμενο της ανάρτησης της Έλενας Ακρίτα
«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας. Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.Καλημέρα σε όλους!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook