Δεν είναι καν παραποίηση της πραγματικότητας, είναι αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ' επέκταση του κ.Κασσελάκη τα περί πρότασης στον νυν αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Επιστημονική φαντασία χαρακτήρισε μιλώντας στον Σκάι 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα φέρεται να υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης. Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ.Κασσελάκη.

O Μανώλης Καπνισάκης στο κέντρο

Ειδικότερα, ο κ.Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας υποστηρίζει ότι το 2019 με μεσολαβητή τον κ.Αντώνη Διαματάρη- επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική- είχε προταθεί στον κ.Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Ο κ.Μαρινάκης ρωτήθηκε στη συνέχεια από τον Βασίλη Χιώτη για τον χρόνο που θα κατατεθεί τελικά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα νομικά δικαιώματα των παιδιών. Ο κ.Μαρινάκης τόνισε ότι ξεκινά ο διάλογος, η συζήτηση άμεσα, ώστε να υπάρξει τεκμηρίωση όσων λένε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας από έναν μονογονέα. Κάποια παιδιά έχουν υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και πρέπει να δούμε και τα δικαιώματα για τον έτερο γονέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook