Σε δύο ξενοδοχεία θα φιλοξενηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάνε για το τριήμερο εργασίας στο νησί, ενώ θα είναι ανοικτά και δύο εστιατόρια.

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στις Σπέτσες, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο Στέφανος Κασσελάκης, για να υποδεχτούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει καλέσει στις Σπέτσες τους βουλευτές του κόμματος σε ένα τριήμερο εργασίας στις 19-21 Ιανουαρίου, για ένα απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου αλλά και για να συζητήσουν ενόψει του Συνεδρίου.

Τα έξοδα μάλιστα διαμονής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες θα αναλάβει να πληρώσει ο ίδιος όπως έχει πεί.

Ο Χρήστος Ορλώφ, πρόεδρος των ξενοδόχων στο νησί, μιλώντας στο «Πρωινό», είπε χαρακτηριστικά πως «το Σάββατο το βράδυ ήρθε ένα email επιβεβαίωσης στα δύο ξενοδοχεία. Το ένα ανοικτό όλο το χρόνο, μικρά απλά ξενοδοχεία. Το δεύτερο θα ανοίξει επί τούτου και εάν χρειαστεί θα ανοίξουν κι άλλα. Οι βουλευτές θα μείνουν κατά μόνας. Ένας ένας στο δωμάτιο».

Αναφορικά με το κόστος διαμονής ανά βραδιά ο κ. Ορλώφ εξήγησε πως η τιμή του είναι κάτω από τα 80 ευρώ. «Η τιμή είναι χαμηλότερη και δεν είναι μια ειδική τιμή, αλλά εκεί κυμαίνονται οι τιμές για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τις Σπέτσες τον χειμώνα» πρόσθεσε, ενώ σχετικά με τα γεύματα των βουλευτών και των δημοσιογράφων που θα φτάσουν στις Σπέτσες για το τριήμερο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ορλώφ απάντησε πως «αυτήν την στιγμή είναι ανοιχτά δύο εστιατόρια στο νησί. Ίσως ανοίξει και ένα τρίτο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook