Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα συνεχιστούν οι εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν τοποθετήθηκαν όλοι

Παρά τις πρώτες πληροφορίες ότι οι βουλευτές θα έφευγαν νωρίς αύριο λόγω της επερχόμενης κακοκαιρία ςκαι των ανέμων , οι εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ παρατάθηκαν και θα συνεχιστούν έως και το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς μερικές παρουσιάσεις βουλευτών δεν πρόλαβαν να γίνουν.


Στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει το κόμμα το επόμενο διάστημα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου, αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Κάποιοι από τους βουλευτές πάντως, που πρόλαβαν και τοποθετήθηκαν ήδη, παίρνουν το δρόμο της επιστροφής από τις Σπέτσες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο…

Οι εργασίες συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα το πρωί του Σαββάτου με ένα πολύ μικρό διάλειμμα και συνεχίστηκαν σε εξαιρετικό κλίμα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ οι βουλευτές πήγαν για το δείπνο σε εστιατόριο κοντά στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.


Επίσης, δεν έλειψαν και τα δώρα στους βουλευτές οι οποίοι έλαβαν τσάντες από τον αντιδήμαρχο Σπετσών, με ένα βιβλίο με την ιστορία του νησιού αλλά και τοπικά γλυκά.


Δώρο πήρε και ο Στέφανος Κασσελάκης, μια ανθοδέσμη που του έστειλη η Ευγενία Φραγκιά, δήμαρχος του νησιού.
Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι διάχυτο και στις δηλώσεις των βουλευτών του κόμματος.

«Πολύ πιο ενωμένος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας από τις Σπέτσες, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι «είμαστε ενωμένοι».

Η Ρένα Δούρου σε δηλώσεις της τόνισε: «Πρωτόγνωρη διαδικασία, «κρίκος» σε μια αλυσίδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με προτάσεις για τους πολίτες στο δρόμο για το συνέδριο».

«Χρήσιμες για σύσφιξη αυτές οι συναντήσεις. Θα είναι πολύ επιτυχημένο διήμερο« υπογράμμισε ο Συμεών Κεδίκογλου.

«Ναι αποφάσισα να έρθω τελικά γιατί είχα μια πολύ δημιουργική κουβέντα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να πω ότι δεν με πίεσε καθόλου» είπε η Έλενα Ακρίτα, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στις Σπέτσες για να καλύψουν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.


«Πολύ δημοκρατικά ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και το σκεπτικό μας, αλλά μετά αποφάσισα ότι πάνω από όλα και πάνω από τις ενστάσεις τις περίφημες πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή, σε μια εποχή μάλιστα που εμείς βαλλόμαστε από παντού. Και από εχθρούς αλλά και από πρώην φίλους» είπε η Έλενα Ακρίτα στους δημοσιογράφους, από τις Σπέτσες, όπου πήγε τελικά για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε με νόημα: «Και όπως όλοι γνωρίζουμε οι πρώην φίλοι είναι καμία φορά χειρότεροι. Όποτε είμαστε όλοι εδώ μαζί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook