Πιθανή η αναβολή τουν αυριανού υπουργικού συμβουλίου καθώς ο πρωθυπουργός έχει προσβληθεί από γρίπη με υψηλό πυρετό.

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε από το Νταβός με υψηλό πυρετό λόγω γρίπης Η1Ν1, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας συμπλήρωσε ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του πρωθυπουργού ενδέχεται το υπουργικό που ήταν προγραμματισμένο για αύριο να αναβληθεί για μια από τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης θα συζητούνταν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο ή παραμεθαύριο. Όλα θα τα δουμε, με βαση την πορεία της κατάστασης της υγείας του» είπε ο κ. Τσιόδρας.

Τροποποίηση πιθανόν να υπάρξει και στο προγραμματισμένο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στα τέλη της εβδομάδας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, όπου θα είχε επαφές με επενδυτές.

Απαντώντας στα περί επίσπευσης των διαδικασιών για να έρθει νωρίτερα το νομοσχέδιο στη Βουλή, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως όταν ο πρωθυπουργός άνοιγε το θέμα, δεν το άνοιγε για να πάει στις καλένδες, αλλά για να γίνει οργανωμένα η συζήτηση, να έρθει στο υπουργικό και να πάρει το δρόμο για τη Βουλή.

«Ο πρωθυπουργός το πιστεύει και ζητάει να το στηρίξουν οι βουλευτές, δεν τον υποχρέωσε κανείς να το φέρει» σημείωσε και πρόσθεσε πως «ξέρουμε ότι υπάρχουν αντιδράσεις».

Πιστεύουμε ότι θα έχει την απαραίτητη πλειοψηφία, σημείωσε και πρόσθεσε πως για το θέμα έγινε εποικοδομητική η συζήτηση στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook