«Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω βουλευτή» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ανακοίνωση για την επίθεση Πολάκη σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή στην οποία κάνει λόγο για «προγραφές» εκ μέρους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για «κατάπτυση πρακτική» που «δυστυχώς δεν προκαλεί καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή»

Η  ανακοίνωση Μαρινάκη για τον Παύλο Πολάκη
Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.
Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook