Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας

«Καλώ, λοιπόν, τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει ΚΑΙ τα οκτώ μέτρα που προτείναμε. Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει» η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί».
Ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει στον πρωθυπουργό ότι οι λύσεις που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μελετημένες και κοστολογημένες και αυτό σημαίνει υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση.
Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:
Υπεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση σημαίνει να προτείνεις λύσεις για τα προβλήματα. Μελετημένες και κοστολογημένες.
Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Μέτρα δίκαια, που ΔΕΝ κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα.
Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ειρωνευτεί τα μέτρα που προτείναμε- βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει- ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο.
Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας.
Καλώ, λοιπόν, τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει ΚΑΙ τα οκτώ μέτρα που προτείναμε.
Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει» η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί.
Ολες οι Ειδήσεις
- Νέο Ψυχικό: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη – Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα
- Ζέττα Μακρή για εκβιασμό από δημοσιογράφο: «Μου ζητούσε να μπαίνει σε διαφημιστικές καμπάνιες και χρήματα – Θα σε αποδομήσω αν δεν μου δώσεις λεφτά»
- Επεισόδια στη δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: Ο ένας δικηγόρος πέταξε μπουκάλι με νερό στον άλλο δικηγόρο – Ένταση ανάμεσα και στις μανάδες
- Κατεπείγουσα δικαστική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες των ιατροδικαστών της Πάτρας σε υποθέσεις θανάτων βρεφών και κακοποίησης παιδιών – Καταπέλτης ο Φλωρίδης
- Ο καυτός χορός της Ιωάννας Μαλέσκου στο πλατό (βίντεο)
- «LiveNews»: Ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση την Τετάρτη 9 Ιουλίου
- Γ. Αυτιάς σε Επίτροπο Προυπολογισμού: «Εγκληματικό για την Ευρώπη να χρηματοδοτήσει την Τουρκία για αμυντικές δαπάνες
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινήθηκε σε συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη – Το κοινό τον χειροκροτούσε όρθιο – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook