Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που εχει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού. είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρωτολογία του στη Βουλή,απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, για την στεγαστική κρίση, κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, να διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Ίσως θα πρέπει να το πείτε και στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξατε πολιτικά: Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού».

Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε άμεσα, στη δευτερολογία του. «Θα ξεκινήσω από τον δήμο της Αθήνας. Η αναφορά σας μάλλον δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη (την ήττα)… Σε ένα μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια στην Αθήνα ο κ. Δούκας είναι λίγο δύσκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές του κόμματος να χειροκροτούν.

«Αλλά πέντε χρόνια ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε κλειστά σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας τους πολίτες της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook