«Και σε Καρδίτσα - Τρίκαλα ξαναπήγα. Και στα μπλόκα ξαναβρέθηκα, δίπλα στους αγρότες. Και στα πλημμυρισμένα σπίτια ξαναμπήκα, ανθρώπων που παλεύουν ολομόναχοι», αναφέρει μέσα από ένα βίντεο ο Στέφοανος Κασσελάκης

Βίντεο από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σε περιοχές της Θεσσαλίας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, που βρέθηκε την Παρασκευή, για ακόμα μια φορά, στο πλευρό των αγροτών, αλλά και των πολιτών που συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.


«Και σε Καρδίτσα – Τρίκαλα ξαναπήγα. Και στα μπλόκα ξαναβρέθηκα, δίπλα στους αγρότες. Και σε τρακτέρ ξανανέβηκα, ύστερα από πρόσκλησή τους. Και στα πλημμυρισμένα σπίτια ξαναμπήκα, ανθρώπων που παλεύουν ολομόναχοι.


Και θα τα ξανακάνω όσες φορές χρειαστεί όλα αυτά που ειρωνεύεται η προπαγάνδα Μητσοτάκη. Μέχρι να ακουστεί η αλήθεια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


«Αποζημίωση έχετε πάρει;» ρώτησε μία γυναίκα της οποίας επισκέφτηκε το κατεστραμμένο σπίτι, ο Στέφανος Κασσελάκης, με την ίδια να του απαντά «τίποτα». «Πρέπει η κοινωνία μας να έχει αλληλεγγύη. Και να μην είναι μόνο της μάσας και της αρπαχτής. Δεν είσαι μόνη σου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ας μας ειρωνεύεται η προπαγάνδα του Κυριάκου Μητσοτάκη» ακούγεται να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η επίσκεψη στα μπλόκα Καρδίτσας
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέφθηκε το μπλόκο της Καρδίτσας, στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 και είχε συνομιλία με τους αγρότες. Μεταξύ άλλων άκουσε τα προβλήματα επιβίωσης των αγροτών, ενώ εξήγησε τις οκτώ πλήρως κοστολογημένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Έχουμε πολύ πιο δύσκολα προβλήματα εδώ πέρα, οι άνθρωποι μοχθούν εδώ και χρόνια και έχουν γίνει σύγχρονοι Σίσυφοι της κοινωνίας.. Είναι αδιανόητο το να είσαι αγρότης και να μην μπορείς να επιβιώσεις και να βλέπεις αυτό το οποίο παράγεις να πωλείται ακριβά στο σούπερ μάρκετ και να λες που χάνεται όλο αυτό» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook