«Ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω», είπε πρωθυπουργός για τη συναυλία

Μέσω της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης του στο  Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το ΟΑΚΑ θα μπορεί να επαναλειτουργήσει από τέλη Μαρτίου ή το αργότερο μέσα Απριλίου , οπότε όπως είπε θα γίνει και η προγραμματισμένη συναυλία των Coldplay.

Ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους, έγραψε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση του για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου έκανε αναφορά στην πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ που έκλεισε λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, γράφοντας:

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook