Xαλαρή βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια και καφέ του Βόλου έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνομίλησε με πολίτες

Για βόλτα στον Βόλο βγήκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Όπως αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες, ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αρκετοί «άνοιγαν» τη συζήτηση γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, μάλιστα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα κατά καιρούς έχει πει σε βάρος του ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

– Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

– Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

– Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

– Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αχιλλέας Μπέος, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, δήλωνε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@@@δες; Για να μην τρελαθώ… Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι, μόνος μου…».

Ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει, τότε, να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.


Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης όλο το Σαββατοκύριακο επισκέπτεται στην Θεσσαλία, ενώ εχθές βρέθηκε και στην Λάρισα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο του κόμματος, στην πορεία προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σήμερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρευρέθηκε και στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας, όπου συνάντησε θερμή υποδοχή από τα μέλη του κόμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook