«Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;» – Η παρουσία – έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά με Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Έφη Αχτσιόγλου
Στην εκδήλωση της εφημερίδας των Συντακτών στο θέατρο Άλφα έδωσε το παρών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, αιφνιδιάζοντας με την εμφάνιση του και προκαλώντας κάποια ένταση μεταξύ των παρισταμένων.
Στη εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;» συμμετείχαν ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η Έφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς.

Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος της Εφ.Συν. Δημήτρης Τερζής.

Κατά την άφιξή του Στέφανου Κασσελάκη στην αίθουσα επικράτησε μια μικρή αναστάτωση, ακούστηκαν χλιαρά γιουχαΐσματα αλλά και χειροκροτήματα.

Η βουλευτίνα της Νέας Αριστεράς διέκοψε για λίγο την ομιλία της, χαιρέτισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ («γεια σου Στέφανε») και συνέχισε να μιλά.
Ο ίδιος αρνήθηκε να πάρει τον λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ», δείχνοντας έτσι τον Διονύση Τεμπονέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Τεμπονέρας είχε στείλει επιστολή πρόσκλησης προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προς την Κεντρική Επιτροπή.
«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.
«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η Νέα Αριστερά θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., εστίασε στο δικό του αφήγημα για τις γενεές που δεν πρέπει να συγκρούονται για το ποιος θα έχει την ιδιοκτησία της παράταξης, παρότι το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που πρέπει να ηγηθεί.
Η Έφη Αχτσιόγλου είπε πως τα κόμματα δεν πρέπει να κινηθούν στη λογική του «ώριμου φρούτου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πόζαρε στην Πάρο με μαύρο μπικίνι – Φωτογραφίες
- Μήλος- Απίστευτο: Ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο για να κάνουν μπάνιο οι επιβάτες του – Βίντεο
- Ασθενής ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στα Επείγοντα του Ερυθρού Σταυρού – Tην άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε σε πόρτες – Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ
- Σε έξαρση ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική – 6 θάνατοι τις τελευταίες ημέρες – Τι πρέπει να προσέχουμε – Τα συμπτώματα (βίντεο)
- Κλειστό το beach bar στην Πάρο όπου πνίγηκε ο 4χρονος – Απολογείται ο ιδιοκτήτης που είχε δηλωθεί ως ναυαγοσώστης
- Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση – «Τι μάτι πρέπει να έχω φάει» (Βίντεο)
- Στο 401 οι δύο αστυνομικοί μετά το τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου –Πως έγινε η σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας
- Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών –Σουνίου – ΙΧ από αναστροφή συγκρούστηκε με με μηχανή της ΔΙΑΣ, δύο αστυνομικοί τραυματίες – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook