Ευθείες βολές ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνωρίζει από πολιτική εκτόξευσε ο Στέλλιος Κούλογλου. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πίστευε μέχρι πρότινος ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους!

Έντονη κριτική εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας από τις Βρυξέλλες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Best της Καλαμάτας, «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι δεν γνωρίζει από πολιτική και πολιτικές καταστάσεις».

Μάλιστα ο Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πίστευε μέχρι πρότινος ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους!

«Να σας δώσω ένα παράδειγμα: όταν είχε έρθει εδώ, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του είπαν κάποιοι συνομιλητές του να μην κάνει υπερβολικές προβλέψεις ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές, γιατί είναι μάλλον εξωπραγματικές αυτές οι προβλέψεις.

Ο ίδιος είπε «εντάξει, το ξέρω, στον πρώτο γύρο έτσι θα είναι, αλλά στον… δεύτερο μπορώ να κερδίσω». Πίστευε δηλαδή ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους, επειδή αυτό είχε μάθει (γέλια) μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook