Δεν θα πάει στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης για τη ψηφοφορία του νομοσχεδίου αναφορικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών .

Όπως έγραψε στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης απαντά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που αναφέρθηκε στο βουλευτή Χανίων λέγοντας του να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου )».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια απευθυνόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook