Τη γνώμη των μελών για τις αλλαγές στο κόμμα ενόψει του συνεδρίου ζητά μέσω του isyriza, ο Στέφανος Κασσελάκης

Θέτει μάλιστα υπόψη των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ένα μακρύ ερωτηματολόγιο από εάν το κόμμα πρέπει να αλλάξει όνομα και λογότυπο μέχρι και εάν πρέπει το κόμμα να αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερά ή κεντροαριστερά.

Ακόμη, ζητείται από τα μέλη του κόμματος να τοποθετηθούν ως προς το εάν η τωρινή δομή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτελεσματική, αλλά και εάν τα μέλη είναι ικανοποιημένα από την ανταπόκριση των κομματικών οργάνων.

Ειδικότερα Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ, ενόψει και του συνεδρίου του κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα καλεί τους πολίτες να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, υποσχόμενος πως στο κόμμα θα αλλάξουν όλα.

«Ζητώ τη γνώμη σας. Γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς. Θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του .

Και προσθέτει: «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στα μέλη και τους φίλους του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από τους καλύτερους μιας κοινωνίας που θέλει ένα καλύτερο αύριο.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένος, με τη γνώση των τεχνοκρατών του και την ψυχή των αγωνιστών του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντεταγμένος και ομόψυχος.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για ΟΛΑ. Την ακρίβεια και τη στέγη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα, την εργασία, το αγροτικό, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία σε όλους τους βαθμούς, την έρευνα. Και δε θα φοβάται να αγγίξει θέματα ταμπού, όπως οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και ο εκσυγχρονισμός της στρατιωτικής θητείας.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο προοδευτικός φορέας μέσω του οποίου το ελληνικό Κράτος θα ανασυγκροτηθεί, θα γιατρέψει τους λαβωμένους από τη ΝΔ θεσμούς του, θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη, την ελευθεροτυπία, την ασφάλεια του πολίτη και τα εθνικά μας συμφέροντα». Η Ελλάδα θα γίνει επιτέλους Κράτος Δικαίου. Οι Έλληνες θα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη συμβολή σας. Λίγο από τον χρόνο σας σήμερα για να κερδίσουμε ολόκληρο το αύριο. Σας ευχαριστώ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook