Συνάντηση στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, είχαν Αλέξης Χαρίτσης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης που ανακοίνωσαν την πολιτική τους συνεργασία

Τη θέση του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ, Αλέξης Χαρίτσης, σε δηλώσεις που έκαναν στο περιστύλιο της Βουλής, έπειτα από τη συνάντηση τους.

«Με μεγάλη ψαρά καλωσορίζω τον αγαπητή φίλο και σύντροφο είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη της Νέας Αριστεράς να αποτελέσει την πειστική διέξοδο της ελληνικής κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα της συνεννόησης δυνάμεων ο Γαβριήλ θα είναι στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπευθύνου πολιτικού σχεδιασμού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρτίσης.

Μάλιστα ο κ. Χαρίτσης σε ανάρτησή του στο twitter καλωσόρισε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά

Από την πλευρά του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, (που επανέρχεται στην πολιτική σκηνή μετά από 8 χρόνια καθώς  είχε παραδώσει την βουλευτική του έδρα, το 2015, λίγο μετά την επανεκλογή ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση), ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Χαρίτση «και όλους τους ανθρώπους της Νέας Αριστεράς για τη θερμή υποδοχή».

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι», είπε. Ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι χρέος του να το πράξει τώρα «σε μια περίοδο που συνολικά ο χώρος περνάει μια περίοδο κρίσης». Απηύθυνε με τη σειρά του «κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν απογοήτευση από την πολιτική και έχουν απομακρυνθεί από αυτήν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, ακόμα κι όσοι νιώθουν ανησυχία απέναντι στην κυριαρχία της κυβέρνησης ή όσοι νιώθουν απογοήτευση από την απαξίωση της Αριστεράς». Είπε ότι «η Νέα Αριστερά και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί για μια ολόκληρη παράταξη και αυτό ακριβώς θα κάνουμε». «Θέλουμε να προσφέρουμε απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, να δώσουμε λύσεις, να ανοίξουμε δρόμους κι όλο αυτό να το κάνουμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και με ειλικρίνεια».

Στην ερώτηση αν ο κ.Σακελλαρίδης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις επικείμενες ευρωεκλογές , ο κ. Χαρίτσης είπε ότι: «Θα τα δούμε στον καιρό τους όλα. Προχωράμε με πολλή δουλειά, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία», Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς απάντησε ότι «έχουμε σχολιάσει κατ’ επανάληψη. Τώρα μιλάμε για τη Νέα Αριστερά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook