Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνάει ο Στέφανος Κασσελάκης που φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τη δημόσια παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Νέο κύκλο αντιπαραθέσεων ανοίγει η δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν την έναρξη του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. (Δείτε εδώ τη δήλωση Τσίπρα)

Συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη περνούν στην αντεπίθεση μιας και κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα για αντιθεσμική συμπεριφορά επισημαίνοντας πως «δεν είναι δυνατόν δύο ώρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου ο πρώην πρωθυπουργός να κάνει μια τέτοια παρέμβαση».

Οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κρύβουν την ενόχλησή τους λένε ακόμα ότι αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει από την αρχή την ομιλία του προκειμένου να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα.

Το Συνέδριο διεξάγεται με σύνθημα «Προοδευτική αντεπίθεση τώρα» στο κλειστό του Tae Kwo Do με συμμετοχή 5.000 συνέδρων – Έναρξη με ομιλία Κασσελάκη στις 19:00

Αρχίζουν σε λίγα λεπτά οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Παλαιό Φάληρο.
Η εισηγητική ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη θα ξεκινήσει σήμερα στις 19:00, με την προσέλευση αντιπροσώπων και προσκεκλημένων να είναι προγραμματισμένη στις 17:00 – 18:00. 18:30 – 19:00. Πριν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα μιλήσουν η γραμματέας της Κ.Ε. Ράνιας Σβίγκου και ο αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ε. Γιώργος Βασιλειάδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook