«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων, των ψηφοφόρων, των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη τοποθέτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που προκάλεσε η ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, έγινε από τον Διονύση Τεμπονέρα.

Όπως είπε, προσερχόμενος στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, οι μόνοι νόμιμοι, πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη μέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Και προσέθεσε πως «είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα δημοκρατίας», ευχόμενος «καλές εργασίες» στο συνέδριο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν απάντησε στις ερωτήσεις που δέχτηκε εάν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που προκηρυχθούν εσωκομματικές εκλογές από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Κασσελάκης απομάκρυνε τον Διονύση Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα είχε τεθεί προ ημερών και συγκεκριμένα με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών (Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά.

Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη είχαν ζητήσει ακόμα και τη διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τεμπονέρας παρείχε, τα τελευταία χρόνια και σε καθημερινή βάση, επιστημονική τεκμηρίωση για τα νομοσχέδια της Βουλής. Ηταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος δεν δημοσιοποίησε το θέμα, αλλά στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αυτό αποκαλύφθηκε, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε στο στέλεχος του κόμματος: «Διονύση, είσαι καλός εργατολόγος, σου ζήτω να συστρατευθείς μαζί μου μέχρι τις εθνικές εκλογές και έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με το δίκτυο συνταξιούχων».

«Πρόεδρε η εμπιστοσύνη αποδεικνύεται όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Τρεις μήνες έχω να βγω στα κομματικά μέσα και όπως πληροφορούμαι, είμαι «κομμένος με εντολή Προέδρου. Δεύτερον, μου τηλεφώνησε ο διευθυντής σου, εκ μέρους σου και μου ζήτησε να διακόψω τη συνεργασία μου με την κοινοβουλευτική ομάδα που καθημερινά ασχολούμαι», φέρεται να απάντησε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook