Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε όρθιος κα με χειρονομίες προσπάθησε να κατευνάσει τα έντονα γιουχαρίσματα, που προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα της στις εσωκομματικές εκλογές απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Στην πρόσκληση του προέδρου απαντώ: Δηλώνω παρούσα για να ανακάμψει ο ΣΫΡΙΖΑ. Αυτό επιβάλει το αίσθημα ευθύνης μου απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Απέναντι στον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Απέναντι στην ιστορία του χώρου μας και στους αγώνες που δώσαμε όλοι και όλες μαζί» σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Το πλήθος αντέδρασε με έντονες αποδοκιμασίες στο άκουσμα της υποψηφιότητας της.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε όρθιος κα με χειρονομίες προσπάθησε να κατευνάσει τα έντονα γιουχαρίσματα.

Αμέσως μετά ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα , παίρνοντας την άδεια από τον πρόεδρο του συνεδρίου λέγοντας: Καλωσορίζω την Όλγα – Θα παραμείνω το κόμμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.Όπως ανακοίνωσε οι εκλογές θα γίνουν στις 10 Μαρτίου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook