ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία Κασσελάκη – Γεροβασίλη για τον χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών
Εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό, δεν μπορούν να γίνουν πριν περάσει ένας μήνας, λέει η Όλγα Γεροβασίλη. Στις 10 Μαρτίου είπε από το βήμα του συνεδρίου ο Κασσελάκης.
Την άποψη ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν μπορούν να γίνουν πριν περάσει ένας μήνας, εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλώντας με δημοσιογράφους.
Αντίθετα από το βήμα του συνεδρίου ο Στέφανος Κασσελάκης είπε οι εκλογές να γίνουν στις 10 Μαρτίου και μάλιστα «υβριδικά για να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή».
Η αντιπρόεδρος της Βουλής στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είπε ότι διαφωνεί και με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, εκτός από τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.
«Οι εκλογές πρέπει να είναι στην προθεσμία που προβλέπονται όπως έγιναν και τις προηγούμενες εκλογές. Προφανώς όχι μέσω ίντερνετ» είπε η Όλγα Γεροβασίλη και συμπλήρωσε ότι η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να είναι αντίστοιχη με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη. «Ό,τι έχουμε συναποφασίσει μέχρι σήμερα και έχει περάσει στο καταστατικό μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα δήλωσε ότι το συνέδριο δεν είναι καταστατικό, συνεπώς δεν μπορεί να αλλάξει την διαδικασία εκλογής, το διάστημα του ενός μήνα και ότι γίνεται με κάλπη.
Κληθείσα να σχολιάσει την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως αποτελέσματος, απάντησε: «Έχω δώσει τη ζωή μου σε όλα αυτά, έχω πορεία, στάση, αρχές, συμπεριφορές. Για τα αυτονόητα δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω».
Όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του Νίκου Παππά ότι η ίδια πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Έχω θέση, και σήμερα τη θέση που θέλω την διεκδικώ».
Σε ερώτημα για το αν θα υπάρξει μία πιθανή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στις εσωκομματικές εκλογές, η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook