«Oι εκλογές θα γίνουν όπως προβλέπει το καταστατικό αλλιώς θα γίνει κούγκι», προειδοποίησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της ομιλίας του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάσε την ημερομηνία που της 10ης Μαρτίου που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι εκλογές θα γίνουν όπως προβλέπει το καταστατικό αλλιώς θα γίνει κούγκι»

Όπως επισήμανε το καταστατικό προβλέπει συγκεκριμένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον έναν μήνα και διασφάλιση του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας.

Ξεκαθάρισε, επίσης ότι ο ίδιος δεν είναι ενάντια στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, αλλά με προϋποθέσεις απόλυτης διαφάνειας και με εξασφαλισμένο το αδιάβλητο των εκλογών.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο η πλειοψηφία του Εκτάκτου Συνεδρίου να αποφασίσει να μην προχωρήσει νέα εκλογή προέδρου, απάντησε: «Το να βάζει ο Κασσελάκης τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα, να το κρίνεται εσείς».

Ουσιαστικά, με αυτή την φράση κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κινείται παράλληλα σε δύο γραμμές, δηλαδή ζητώντας ο ίδιος νέα εκλογή προέδρου, αλλά βάζοντας άλλα πρόσωπα να προωθούν τη συλλογή υπογραφών για να μην γίνουν εκλογές.

Ζαχαριάδης για εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα γίνουν και φυσικά, με κάλπη

Το στρατόπεδο Γεροβασίλη είναι αποφασισμένο να επιμείνει στη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό με τον Κώστα Ζαχαριάδη να δηλώνει από το βήμα του συνεδρίου ότι «οι εκλογές θα γίνουν και φυσικά με κάλπη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook