Τη στήριξη του στην Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. «Η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα»

«Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές, αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσά μου Όλγα Γεροβασίλη γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα» τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα στο βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα γίνει νέα εκλογή αρχηγού ή όχι.

«Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Χρειάζεται ενότητα, αγώνας, όνειρα, πράξεις, αποτελέσματα. Αυτά επιτυγχάνονται με συλλογική δράση και μακριά από τον ατομικισμό. Eίμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές, απέναντι μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη δεξιά, ανέφερε σε άλλα σημεία της ομιλίας του.

Υπενθυμίζεται ότι τη στήριξη του στην υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασιλη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε επισήμως στο Συνέδριο του κόμματος ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook