Δεν θα γίνουν τελικά νέες εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη που ανέβηκε εκ νέου στο βήμα και ο διάλογος με την Όλγα Γεροβασίλη

«Παιδιά έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά». Με αυτή τη φράση, ο Στέφανος Κασσελάκης ουσιαστικά έκλεισε τη συζήτηση τις εκλογές που κυριάρχησε στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε προηγηθεί η υπερψήφιση από τους Συνέδρους της πρότασης Φάμελλου – Παππά – Γ. Τσίπρα, η οποία υποστήριζε πως δεν χρειάζεται να γίνουν τώρα εκλογές για νέο πρόεδρο.

Γεροβασίλη: Στην Αριστερά, λευκές επιταγές δεν υπάρχουν
Αμέσως μετά την ομιλία Κασσελάκη, ο οποίος επέμεινε σε εκλογές, πήρε τον λόγο η Όλγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες “βρείτε αντίπαλο και πάμε”. Αν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ. Εγώ δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του κόμματος. Στην Αριστερά, λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμισε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Δεν καταλαβαίνω ποιος έχει λευκή επιταγή στη ζωή του για οτιδήποτε…» είπε και συμπλήρωσε:

«Αγαπητέ Στέφανε, σήκωσα το γάντι που εσύ πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, κάν’ τες μόνος σου» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε για λίγα δευτερόλεπτα στο βήμα και είπε: «Σύντροφοι δεν είστε σκάκι».

Αμέσως μετά, η Όλγα Γεροβασίλη είπε πως αν ο Στέφανος Κασσελάκης αποσύρει την πρόταση για εκλογές θα κάνει πίσω. «Αν αποσύρεις την υποψηφιότητα σου, θα κάνω πίσω» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν κατακλείδι όλα τα παραπάνω ήταν χωρίς ουσιαστικό νόημα καθώς οι σύνεδροι τάχθηκαν κατά της διενέρεγειας των εκλογών…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook