«Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», τονίζουν στον απόηχο των όσων επεισοδιακών γεγονότων συνέβησαν στο 4ο συνέδριο του κόμματος.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ό,τι είχε να πει, το είπε στη δήλωσή του. Κανένα άλλο σχόλιο, όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα» τονίζουν νόημα συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού , μετά το τέλος του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα μήνυμα με προφανή αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη που μετά την παραμονή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ  έχει μπροστά του το στοίχημα της κάλπης στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Την περασμένη Πέμπτη 2 ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου ο Αλέξης Τσίπρας με δημόσια δήλωση ανάρτηση παρενέβη στην εσωκομματική διαμάχη που είχε κορυφωθεί σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας κριτική προς πάσα κατεύθυνση, ενώβ καθιστούσε σαφές ότι δεν επρόκειται να δώσει το παρών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο νικητής (Στέφανος Κασσελάκης) φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της. Ενώ άλλοι διαφωνούν στο παρασκήνιο, αλλά σιωπηλά περιμένουν να έρθει η εκλογική αποτυχία, ώστε να του τη χρεώσουν. Αδιαφορώντας για το τί αυτό θα σημαίνει για την παράταξη και τη χώρα.

Αν τα πράγματα είναι έτσι, δεν μπορώ ούτε να παραμείνω σιωπηλός, ούτε όμως και να παραβρεθώ σε ένα συνέδριο που έχει δρομολογηθεί ώστε να αγνοήσει τα κρίσιμα προβλήματα εν ονόματι μιας επίπλαστης αισιοδοξίας. Ένα συνέδριο, όπου θα υποκριθούμε όλοι μαζί πόσο αγαπημένοι είμαστε και το κοινό θα μας χειροκροτήσει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook