Οι κουκουλοφόροι προπηλάκισαν και απείλησαν να χτυπήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη. Επεισόδια και στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβίας.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη τόσο στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβίας-τρανσφοβίας όσο και έξω από τον κινημοτογράφο Ολύμπιον στον οποίο προσήλθε ο Στέφανος Κασσελάκης για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.

)

Κουκουλοφόροι με λοστούς κινήθηκαν απειλητικά κατά του Κασσελάκη. Παρενέβη όμως αξιωματικός που βρισκόταν στην είσοδο του Ολύμπιον με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να επιτεθούν σε βάρος του. Συγκεκριμένα ένας από τους κουκουλοφόρους τον χτύπησε με το κράνος που κρατούσε ενώ λέγεται ότι του άρπαξε και το πηλίκιο.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Βεργίνα Τηλεόραση από την στιγμή της επίθεσης κουκουλοφόρου σε αστυνομικό:

Στο “Ολύμπιον” έσπευσε όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στον αστυνομικό. Ο τραυματίας αστυνομικός θα μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο 424 ΓΣΝΕ.

Σύμφωνα με το grtimes την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης προσερχόταν στον κινηματογράφο Ολύμπιον, για το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, κουκουλοφόροι κρατώντας λοστούς στα χέρια απείλησαν να τον χτυπήσουν και τον αποδοκίμασαν. Σύμφωνα με το thestival.gr του φώναξαν «σκουπίδι» και τον αποκάλεσαν
«καταπιεστή».

Δείτε φωτογραφίες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μέσα στο Ολύμπιον όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook