Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη παρενέβη για τα επεισόδια έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη και τον προπηλακισμό του Στέφανου Κασσελάκη και ζητά να γίνει έρευνα.

Μετά τα χτεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» όπου κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά προς τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την προσέλευση του εκεί αλλά και τον τραυματισμό του αστυνομικού, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να διερευνήσει αυτεπαγγέλτως εάν τελέστηκαν διωκόμενες αξιόποινες πράξεις, όπως είναι η διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίας ή διχόνοια, διατάραξη κοινής ειρήνης, κ.λπ.

Επίσης με την παραγγελία του ζητά να εποπτεύσει και σ τη διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών» των επεισοδίων και να ενημερώνει την Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Τα επεισόδια προκλήθηκαν από ομάδα κουκουλοφόρων, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση των ΛΟΑΤΚΙ κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων στη Θεσσαλονίκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook