«Αδιανόητα να λέγεται ότι έχω προσεγγίσει τον Κασελάκη για υπουργό», είπε ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ερωτήθηκε ποιον αρχηγό κόμματος προτιμά για αντιπολίτευση, τον Στέφανο Κασσελάκη ή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Χαμογελώντας ο πρωθυπουργός είπε, «όποιον προτιμούν οι πολίτες, αυτή την στιγμή υπάρχει αντιπολίτευση»
Με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει: «όντως τον κ. Κασσελάκη τον είχατε προσεγγίσει για να γίνει υπουργός της κυβέρνησής σας»

«Η μεγαλύτερη σαχλαμάρα που έχω ακούσει ποτέ μου» ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, «ας είμαστε σοβαροί, είναι αδιανόητο να λέγονται αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν όταν το είπε» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός

Για τα αστακοκάραβα Κασσελάκη
Ο πρωθυπουργός ρωτήθηξε και για την υπόθεση σχετικά με τις εταιρίες και τα αλιευτικά πλοία του Στέφανου Κασσαλάκη στις ΗΠΑ:

«Έκανα μια ομιλία 50 λεπτά, μίλησα για τον κ. Κασσελάκη μισό λεπτό. Ομιλώ και ως παθών: το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε έναν νόμο που δεν επέτρεπε σε πολιτικά πρόσωπα και συζύγους να έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός Ελλάδος. Ένας νόμος που δεν είχε λογική. Έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε εμένα και τη σύζυγό μου. Προσαρμοστήκαμε εντελώς και ο νόμος ισχύει ακόμα. Μην μας κουνάει, λοιπόν, το δάχτυλο. Δεν μας ενδιαφέρει πώς απέκτησε αστακοκάραβα. Ούτε θέτει κανείς θέμα φοροδιαφυγής. Άλλα τον ρωτάμε και άλλα απαντάει» είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Να μας κουνάει ο ΣΥΡΙΖΑ το δάχτυλο για θέματα δικαίου, όταν μίλησε ο κ. Κοντονής για παραϋπουργείο και ο Τσίπρας για mea culpa αφού κρέμασε στα μανταλάκια πολιτικούς αντιπάλους, πάει πολύ» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «εμείς ψηφίσαμε τον νέο ποινικό κώδικα που επιταχύνει τη διαδικασία των δικών. Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και αυτό θα ήταν πιο ουσιαστικό από το να αναλωνόμαστε σε άλλα ζητήματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook