Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ με αφορμή τα «αστακοκάραβα» του Στέφανου Κασσελάκη. «Δεν είναι ένας influencer του διαδικτύου ο κ. Κασσελάκης αλλά είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην χώρα υπάρχουν νόμοι...», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης, ερωηθείς σχετικά με τις εταιρίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τη σημερινή ανάρτηση του(δείτε εδώ) ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρία με τα αστακοκάραβα από τον Μάρτιο του 2023, πηγές της ΝΔ κάνουν λόγο για «παλινωδίες».

Συγκεκριμένα, πηγές του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνουν πως «οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας».

Ειδκότερα πηγές της ΝΔ να σημειώνουν χαρακτηριστικά:
Οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας. 1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: «Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση». Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: «Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023».
Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook