«Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού, εδώ και ένα χρόνο δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Δε με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών, τόνισε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογραφάφων Ράνιας Τζίμα και Γιαννη Πρετεντέρη.

Όσον αφορά τα «αστακοκάραβα» και το θέμα που έχει προέκυψε, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή. «Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό εδώ και ένα χρόνο. «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να βάζουν οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε.

Επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «στρεβλό» και «λάθος» τον νόμο Τσίπρα, του 2016 για τις εταιρείες του εξωτερικού, απαντώντας σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα αστακοκάραβα.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσω εξηγήσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.Όπως είπε τα χρήματα του δανείου που ήταν άτοκο, του επιστράφηκαν επιστράφηκαν και μάλιστα με μια μικρή ζημιά λόγω συναλλάγματος

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη».

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε επίσης και για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή ότι επί ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου είχε στηθεί ένα παραυπουργείο. «Ο κύκλος του 15-19 έχει κλείσει. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε. Είναι μία απάντηση ειλικρίνειας. Πρέπει να απευθυνθείτε στον Αλέξη Τσίπρα», είπε στη συνέχεια. «Στο νέο κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν και νέα πρόσωπα είπε ο κ. Κασσελάκης» και στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι νίπτει τας χείρας του για τους κ.κ. Παππά και Πολάκη, απάντησε: «Και οι δύο χαίρουν της εμπιστοσύνης μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook