Στον φράχτη του Έβρου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα» (βίντεο)

«Τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα», το μήνυμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που πραγματοποίησε επίσκεψη στην ελληνοτουρκική μεθόριο, επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει να χτίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης, νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή των Καστανεών στην τουρκική μεθόριο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των έργων. Επιθεωρώντας το τμήμα του φράχτη των 35 χιλιομέτρων, είπε ότι «σε λίγο συνολικά συμπληρώνονται τα 70 χιλιόμετρα και μετά συνεχίζουμε στο βόρειο κομμάτι του νομού». Εξήγγειλε την πρόσληψη 150 συνοριοφυλάκων σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικά των υπηρεσιών της Αστυνομίας.
Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο, συμπληρώνουμε και διευρύνουμε την ομάδα της συνοριοφυλακής, προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριοφύλακες στον Έβρο και στη δεύτερη ζώνη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε τους κατοίκους του Έβρου και όλους τους Έλληνες ότι τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή».
Ολες οι Ειδήσεις
- MEGA – «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: Εκτάκτως απόψε στις 00:30
- Γ. Αυτιάς: Ζητά από την ΕΕ ισότιμη χρηματοδότηση και των ελληνικών συνόρων με τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης
- Νότης Μαριάς: H Συμφωνία ΕΕ – Mercosur ante portas
- Πρώτη στην ημερήσια τηλεθέαση η ΕΡΤ1 – Ο συγκλονιστικός αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ που οδήγησε στο χάλκινο μετάλλιο έφτασε έως και 69,7%
- Η Αρχή για το ξέπλυμα δέσμευσε 30 αυτοκίνητα, Ferrari, Porsche και 11 ακίνητα της Πόπης Σεμερτζίδου και συγγενών της για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υπόθεση Novartis: «Καμπάνες» στους πρώην προστατεύομενους μάρτυρες – Φυλάκιση 25 μηνών στον Δεστεμπασίδη και 33 στη Μαραγγέλη με τριετή αναστολή
- Μητσοτάκης: Δεν μπορούν να μετέχουν στο πρόγραμμα SAFE χώρες οι οποίες απειλούν με πόλεμο μέλη της Ένωσης
- ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-2: Οι Θεσσαλονικείς άντεξαν στη «Λεωφόρο» και έκαναν το 3Χ3
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook