«Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών”, απαντά η κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του Χρήστου Σπίρτζη

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Μαξίμου μετά τη σφοδρή κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ύστερα από την απάντηση του τελευταίου όσον αφορά στην επιστολή του πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη με την οποία ζήτησε να αρθεί η ασυλία του γιοα την τραγωδία των Τεμπών.

«Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες» αποσαφηνίζεται από το Μαξίμου ενώ λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο κ.Μαρινάκης παραδέχθηκε ότι ο κ.Καραμανλής δεν θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με τον Σπίρτζη.

Στην ανακοίνωση των κυβερνητικών πηγών επισημαίνονται ειδικότερα τα εξής: «Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες. Και αυτό λόγω του ότι η αλλαγή της επίμαχης διάταξης έγινε μετά το 2019 επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Εξάλλου και οι ”άτυπες πηγές” του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι το Σύνταγμα προβλέπει και «”την συγκρότηση επιτροπής παρά την παραγραφή”. Κοινώς, η λέξη «κλειδί» είναι παραγραφή στην προκειμένη περίπτωση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook