Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν μετά το θόρυβο που προκάλεσε  η καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη από το βήμα της Βουλής για συνάντηση τους με επιχειρηματία στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα της βουλής, ανέφερε ότι οι δύο υπουργοί επισκέφθηκαν τον  επιχειρηματία και εκδότη της εφημερίδας «το Βήμα», Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οικία του την Κυριακή το βράδυ, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της συζήτησης  πρότασης δυσπιστίας.

«Κι επειδή άφησαν υπονοούμενα για θυρωρούς συμφερόντων, ποιας διαπλοκής; Δύο στελέχη που έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ; Δικοί σας υπουργοί ήταν με τον επιχειρηματία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη (27/3/24) το βράδυ, αποκρούοντας τις αιτιάσεις της κυβέρνησης για σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων με οικονομικά συμφέροντα για να αποσταθεροποιήσουν και να ρίξουν την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έστειλε το λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση.

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν πάντως ότι η συμμετοχή σε μία κοινωνική εκδήλωση έδωσε το λάθος μήνυμα…

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί.

Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου.
Καλή τύχη στους επόμενους…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook