Πενθήμερη άδεια θα λάβει ο Στέφανος Κασσελάκης και μετά το τέλος θα επιστρέψει στη Θήβα για να λάβει το απολυτήριο του.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα ορκίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, όπως προβλέπεται, θα πάρει στη συνέχεια και 5ημερη τιμητική άδεια.

Δείτε την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη

Η τελετή ξεκίνησε με τους προς ορκωμοσία οπλίτες να ψάλουν τον εθνικό ύμνο.

Το παρών στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη δίνουν η οικογένειά του , ο πατέρας του και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος χθες Πέμπτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κασσελάκης, μετά την πενθήμερη άδεια, θα επιστρέψει στη Θήβα προκειμένου να πάρει το απολυτήριο του, καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Παρών στη Θήβα και ο πατέρας του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Κασσελάκης, ο οποίος αφού είπε ότι «από εδώ ξεκίνησα πριν από μισό αιώνα» στη συνέχεια είπε για τον γιο του ότι «από αύριο αρχίζει ο Στέφανος άλλο έναν μαραθώνιο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εδώ και 15 ημέρες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, όπου παρουσιάστηκε για να εκπληρώσει ως απόδημος τη στρατιωτική του θητεία.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλο το διάστημα παραμονής του στη Θήβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδευόταν κανονικά τις πρωινές ώρες, ενώ το υπόλοιπο της ημέρας ασκούσε τα καθήκοντά του ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε γραφείο που του είχε παραχωρηθεί.

Σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει τα γενέθλια, γίνεται 36 ετών και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δικοί του άνθρωποι να έχουν φροντίσεινα το γιορτάσουν , σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook