Έσβησε κεράκια σε ταβέρνα στη Θήβα με τους στρατιώτες από τη «σειρά» του. Η τούρτα που θύμιζε «Μπέντζαμιν Μπάτον» και οι ευχές από την μητέρα του.

Τούρτα γενεθλίων με κεράκια έσβησε στην Θήβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Αφού πρώτα πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε δύο κεράκια με τον αριθμό 35, στην τούρτα γενεθλίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης που έχει σήμερα γενέθλια είχε γεύμα σε ταβέρνα της Θήβας με στρατιώτες από τον θάλαμό του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον πατέρα του, τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευάγγελο Αποστολάκη, έφτασε στην ταβέρνα όπου τον περίμενε μία διπλή έκπληξη. Μπροστά του έφεραν μία τούρτα γενεθλίων, με τον Στέφανο Κασσελάκη να σβήνει τα κεράκια.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς η τούρτα έγραφε 35 και όχι 36. «Συν ένα παιδιά, συν ένα» έλεγε χαμογελαστός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πριν μπει στην ταβέρνα τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα του για τις ευχές. «Σε αγαπώ πολύ, μου λείπεις αφάνταστα» του είπε μεταξύ άλλων, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Να έρθεις Ελλάδα αν σου λείπουμε αφάνταστα».
Νωρίτερα, σε βόλτα που έκανε σε δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Με την επιστροφή του σήμερα στην Αθήνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα γιορτάσει το βράδυ τα γενέθλια του, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook