Ανταλλαγή αναρτήσεων μετά τις δημοσιεύσεις της Έλενας Ακρίτα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού με τον Παύλο Πολάκη να στηρίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα στα social media μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και του Νίκου Καρανίκα με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.
Χθες ο Νίκος Καρανίκας σε ανάρτησή του είχε καρφώσει την Έλενα Ακρίτα γράφοντας, μεταξύ άλλων, «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική».

Τι έγραψε
Ευγένεια. Πολιτική θέση
Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.
Καμιά επικράτεια, καμία συλλογικότητα και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.
Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.
Άλλο πράγμα η βουλευτική και ακαδημαϊκή ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Αλληλεγγύη.
Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται.

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί την Έλενα Ακρίτα, γράφοντας σε σχόλιό του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Στο σχόλιο αυτό απάντησε ο Νίκος Καρανίκας παραθέτοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη – που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα – αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την τοποθέτηση αυτή του Νίκου Καρανίκα, ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εκ νέου γράφοντας «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρεβα Μητσοτακη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τοτε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».


Τον διάλογο αυτό έκλεισε ο Νίκος Καρανίκας γράφοντας προς τον Παύλο Πολάκη «όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιοτητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιοτητα. Τα σπίτια της Μαρεβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook