«Ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το κουτί της Πανδώρας για τον Μητσοτάκη», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση του για το θέμα των υποκλοπών με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ

Σχεδόν μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον Επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών(ΑΔΑΕ) Χρήστο Ράμο.

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά έχει οικονομικές και νομικές διαστάσεις, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο.

«Ήρθα εδώ να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα ενημερώσω τον ελληνικό λαό. Σήμερα ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη», συμπλήρωσε και είπε πως ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια.

«Έχουμε χρέος οι πολιτικοί οι βουλευτές που εμπλεκόμαστε με το δημόσιο βίο να εμπλεκόμαστε γιατί δεν αξίζει στον λαό να βιώνει απαξιωτικές καταστάσεις», κατέληξε.


Η συγκεκριμένη συνάντηση έρχεται στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου του 2021 της ΝΔ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook