“Αυτό που συνέβη είναι κανιβαλικό”, είπε αναφερόμενη στα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση, σχολίασε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Όπως είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σκοπεύει να κινηθεί νομικά εάν δεν τους ζητηθεί συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη.
«Αυτό που συνέβη είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό είναι στο να νομίζουν οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Όταν χτυπιέται και βάλλεται εκείνη η ομάδα και η αρχηγός και η βουλευτής και ολόκληρη η ομάδα που είναι η υπεράσπιση των πολιτών μέσα στην Βουλή, αυτό δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία.

Για αυτό είπα πολύ ξεκάθαρα παρακολουθήστε την Βουλή και υπερασπιστείτε εκείνους που σας υπερασπίζονται. Το εισπράττουμε πάρα πολύ και οι πολίτες καταλαβαίνουν. Περιμένουμε συγγνώμη γιατί θα γίνουν και νομικές ενέργειες και δεν πρόκειται να αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι καταλαβαίνει όλος ο κόσμος», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας. Δεν είναι η προσωπικότητα που θα θελήσει να φανεί και να καρπωθεί όλα αυτά που του ανήκουν.

Όταν επιχειρείται για ένα βουλευτή να εμφανιστεί ως εξαρτημένη η πολιτική και κοινοβουλευτική του παρουσία από την προσωπική του ζωή, να υποτιμάται η προσωπικότητά του και κάποιοι να παριστάνουν πως δεν γνωρίζουν το έργο του το πολιτικό, κοινωνικό και καλλιτεχνικό, ναι, είναι ξεκάθαρο πως είναι μία επίθεση κάτω από τη μέση και σε εκείνον και σε εμένα και στην Πλεύση Ελευθερίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook