Στις 18:00 στο Ωδείο Αθηνών η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

Τα …αποκαλυπτήρια του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ θα γίνουν στις 18.00 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα ανακοινώσει και τα 42 ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών στο Ωδείο Αθηνών.

Μετά το θρίλερ των προηγούμενων ημερών για το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος ο δήμαρχος Χειμάρρας τελικά φαίνεται ότι σήμερα «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται από το πρωί υποψήφια- έκπληξη φέρεται να είναι και αυτή της παρουσιάστριας του MEGA Ελεονώρας Μελέτη.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει κάποιος υποψήφιος – έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Δευτέρας (15.04.24) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης είπε: «Να περιμένετε κάποιες ώρες. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες. Είναι απόφαση του Προέδρου της ΝΔ και καλό είναι να κάνετε υπομονή».

Και ο ίδιος συνέχισε: «Έχουμε αποδείξει ότι το βασικό κριτήριο είναι να έχει να πει κάτι στον κόσμο από την ζωή του ή την ζωή της. Το μεγάλο δίλημμα είναι αν θέλουμε μια πιο ισχυρή εκπροσώπηση της ΝΔ για να παίρνει δύναμη η χώρα μας. Όλες οι χρηματοδοτήσεις για να αντιμετωπίσουν οι πολίτες δύσκολες καταστάσεις έγιναν μετά από επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό».

«Υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να μπλοκάρουν την χρηματοδότηση της χώρας και δεν ψηφίζουν τομές όπως οι προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου ή τα φωτοβολταϊκά στο χωράφι», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook